Διαμονή στην Χώρα της Ίου

Για πολλούς η διαμονή στην πόλη και πρωτεύουσα της Ίου είναι ιδανική επιλογή. Τα ξενοδοχεία στην Χώρα είναι τα περισσότερα αριθμητικά από κάθε άλλο σημείο του νησιού. Γιατί όμως κάποιος να επιλέξει να μείνει στο πιο κεντρικό σημείο του νησιού;

Επιλέξτε να μείνετε σε ένα ξενοδοχείο στην Χώρα αν θέλετε να έχετε επιλογές στα μαγαζιά και τα καταστήματα. Εστιατόρια, ξενοδοχεία, ενοικιαζόμενα δωμάτια, εμπορικά μαγαζιά, καφενεία, μπαράκια βρίσκονται στην χώρα, βοηθώντας σας να έχετε μια εύκολη διαμονή. Επίσης μένοντας στην πόλη θα έχετε εύκολη πρόσβαση στο λιμάνι του νησιού και στα εκεί γύρω αξιοθέατα. Παναγία Γκρεμιώτισσα, Νερομυλοι, Αρχαιολογικό Μουσείο, Θέατρο Οδυσσέας Ελύτης και τα μικρά όμορφα βυζαντινά εκκλησάκια του νησιού.

Βέβαια αν επιλέξετε να μείνετε σε κάποιο από τα ξενοδοχεία της Χώρας, μάλλον θα πρέπει να είστε από αυτούς που θα διασκεδάζουν στα νυχτερινά μαγαζιά του νησιού. Ίσως η έντονη νυχτερινή ζωή του νησιού, ειδικά στην περιοχή της Χώρας, ίσως σας ενοχλεί τις βραδινές ώρες. Σίγουρα δεν είναι απαραίτητο οτι θα επηρεάζει όλα τα ξενοδοχεία της χώρας ο θόρυβος και η μουσική, αλλά καλύτερα να αποφύγετε το ρίσκο.

0
    0
    Το Καλάθι σας
    Το καλάθι είναι άδειο